"Trofej" kadetima Beograda Featured

Rate this item
(0 votes)
20 Jun 09
Written by Read 1169 times
Published in Informacije
Posle dugogodišnjeg posta na turnirima za mlađe kategorije, kadeti Beograda napokon su uspeli da osvoje jedan od turnira.U veoma zanimljivom turniru na kojem su samo dve utakmice završile u regularnom delu.Šest ekipa bilo je podeljeno u dve grupe pa je tako Beograd'96 bio u grupi sa Angelsima (Čačak) i Alligatorsima (Sombor), dok su u drugoj grupi bile ekipe Novog Sad, Gradnulice (Zrenjanin) i Mix Tima. U prvoj utakmici na turniru već su počela uzbuđenja gde je Beograd u produžetku (7.izmena) savladao Angelse sa 2-1, dok su Čačani u produžetku (6.izmena) pobedili "Aligatore" sa 4-3.Somborci su u poslednjoj utakmici u grupi pobedili Beograd'96 (2-0), što je dovelo da sve tri ekipe uđu u krug sa skorom 1-1.Zbog manje primljenih poena Beograd je bio prvi, dok je ekipa iz Čačka osvojila drugo mesto.

U drugoj grupi dogodila se ista situacija pa su dalje prošle ekipe Novog Sada i Mix Tima.U polufinalu Beograd'96-Mix Tim, ponovo drama.Tek posle 7. izmena Beograd je stigao do finala pobedivši 2-1, dok je u drugom polufinalu Novi Sad poražen od Angelsa 0-1.

Finale je donelo ponovo velika uzbuđenja i ponovo produžetke.Utakmica čiji su rivali započeli turnir, stigli su do finala.Poveo je Beograd u svom drugom napadu, ali su Čačani uzvratili istom merom.Bilo je mirno sve do 5. izmene kada je Beograd poveo sa 4-1, ali ponovo "Anđeli" izjednačuju i produžavaju svoj život.Obe ekipe imale su nekoliko šansi da završe utakmicu, ali kraj utakmice desio se u 8. izmeni kada je Beograd poveo sa 5-4,a Čačani nisu uspeli da izjednače tkao da je Beograd posle dugo vremena uspeo da osvoji jedan od turnira u Srbiji.

Nastavak turnira za mlađe kategorije nastaviće se u petak 03.07.2009. kada se održava turnir u Čačku.

More in this category: Tri ubedljive pobede »
Login to post comments