Bez baze na otvaranju Featured

Rate this item
(0 votes)
26 Apr 10
Written by Read 2120 times
Published in Informacije

Loš početak sezone protiv Vojvodine nije bila slučajnost što dokazuje prva ovogodišnja utakmica interlige protiv Vindije u Varaždinu.Domaći picheri završili su utakmicu perfektno, ne dozvolivši beograđanima da stignu do baze.

Kao i protiv Vojvodine videlo se da će veliki problem u novoj sezoni predstavljati piching.U subotnjoj utakmici za Beograd počeo je N.Badovinac koji je pored problema sa kontrolom imao problema sa podrškom odbrane i nikakvu podršku napada.Vindija je već u drugoj izmeni vodila čak sa 10-0, a N.Badovinca već sredinom te izmene zamenio je M.Badovinac koji je uspeo da izađe iz izmene.Kao staro dobro pravilo teško je sakriti neiskusnog igrača na terenu, pa je tako N.Otašević koji je igrao RF imao čak 3E na koje je Beograd primio čak 8 poena.

Napad Beograđana nije funkcionisao nikako tako da su picheri Vindije završili utakmicu izbacavši "perfect game" ne dozvolivši da napadači Beograda stignu do baze.Posle M.Badovinca na brdu su se oprobali A.Milić i N.Vučević a na kraju je rezultat bio čak 17:0 uz čak 14SO udarača Beograda.

Druga utakmica počela je slično subotnjoj, a na brdu je bio povratnik u redove Beograda, N.Karačon, koji je počeo utakmicu sa 2BB da bi domaćini posle udarca i dva PB kečera Beograda, P.Badovinca, Vindija povela sa 3:0.Vindija sa udarcima u drugoj izmeni stiže do 6:0 a napad Beograda i dalje ne funkcioniše.Rezultat 7:0 bio je na kraju treće izmene i činilo se da će ponovo naš klub doživeti debakl, jer je krajem 4. izmene bilo 11:0 uz ponovo veliku pomoć odbrane gostiju.

Do promene rezultata čekalo se do šeste izmene kada Beograd'96 stiže do 3 poena, dok odbrana na čelu sa odličnim N.Karačonom dozvoljava od četvrte izmene samo jednom napadaču Vindije da stigne do baze.Na kraju rezultat je bio 11:3 uz čak 14SO N:Karačona, dok je napad Beograda imao 6 hitova  ( N.Vučević H, 2B, P.Badovinac 2B, N.Karačon H, 1 RBI, M.Badovinac H, N.Badovinac H) i 10SO.

Sledećeg vikenda Beograd'96 će na Adi ugostiti starog rivala, Vojvode i pokušati da dođe do prve pobede u ovoj sezoni.

 

Last modified on Sunday, 02 May 2010 19:54
Login to post comments