Loš pitching za poraz i pobedu Featured

Rate this item
(0 votes)
28 Jun 10
Written by Read 2425 times
Published in Informacije

Nastavljena je PONY LIGA SRBIJE utakmicama u Čačku, gde su igrali domaći Angels-i i Beograd'96. Kao i dosadašnjem delu PONY Lige skor je nerešen.

Prvu utakmicu obeležio je loš piching Beograda koji je sa nekoliko grešaka u prvoj izmeni dozvolio čak 12 poena u prvoj izmeni. Bacač Beograda'96, sSIvanović u najlošijem izdanju ove sezone imao je čak devet "šetnji" , dozvolivši čačanima samo jedan udarac, dok je odbrana imala četiri greške. Iako je je u prvom napadu Beograd poveo sa 2:0 napad "Anđela" ugasio je nadu igračima iz glavnog grada da stignu do pobede. Na brdu za Čačane odlično je bacao D.Ilić, koji nije dozvolio napadačima Beograda da u drugoj izmeni stignu do poena.

Ipak, posle vodstva od 15:2 dolazi do opuštanja odbrane domaćina udarcima B.Mirkovića i D.Todorovića, Beograd smo ublažava poraz. Na kraju 15:6 za Čačane koji su pokazali napredak od početka sezone.

Druga slika bila je na početku druge utakmice.Sada kao u prvoj utakmici domaćini, gosti iz Beograda lako stižu do 12:0 već na početku utakmice. Trener Angelsa promenio je tri bacača, A.KOvačevića, N.Jovanovića, da bi na kraju ponovo na brdo stao D.Ilić. Neverovatno je da je Beograd do tih 12 poena stigao samo jednim udarcam, M.Živkova, a sa čak 12 "šetnji"  domaćih bacača. U napadu domaćin preko A.Joksimovića i N.Jovanovića stiže do dva poena (12:2), ali M.Badovnac izlazi iz izmene sa tih dva poena, koji su bili jedini u toj utakmici.Beograd do kraja utakmice stiže do još dva poena za konačnih 14:2, a bacač Beograda M.Badovinac završava utakmicu sa 6 SOi četiri šetnje.

Nastavak PONY Lige očekuje se tokom avgusta posle PONY All Stat utakmice.

Last modified on Sunday, 11 July 2010 22:37
Login to post comments