Loša završnica Featured

Rate this item
(0 votes)
03 Sep 10
Written by Read 1608 times
Published in Informacije

Iako su bili blizu prve pobede nad ekipom Spartanaca i iako su vodili sa 9:2 i 11:5 tokom utakmice, Beograd'96 nije uspeo da pobedi Spartance i time upisao treći poraz u prvenstvu.

Beograd'96 kao gost nije uspeo da stigne do prve pobede nad Spartancima, mada je početak utakmice govorio drugačije. Posle lošeg prvog napada Beograda povela je ekipa Spartanaca sa 2:0 posle dve šetnje N.Badovinca i udarca S.Vajdića za dva poena. Beograd smanjuje u sledećoj izmeni kada N.Vučeić udarcem stiže na bazu, da bi krađom stigao na drugu.Udarcem D.Popovića, Beograd'96 poenom N.Vučevića stiže do 2:1, što je bio rezultat nakon druge izmene.

Nakon što je pogođen M.Badovinac, Beograd veže čak četiri singla (N.Vučević, A.Zonić,A.Milić i D.Popović) čime Beograd vodi sa 7:2,a dobrom odbranom taj rezultat je aktuelan i na početku četvrte izmene.Novo vodstvo od 10:2 u četvrtom napadu omogućavaju N.Badovinac i J.Ceballos nakon dva vezana udarca. Ipak bude se i Spartanci, na žalost odbrana Beograda popušta i posle 3 greške dopušta domaćinu da smanji rezultat na 10:5. Promena bacača doneo je povećanje prednosti Beograda na 11:5 nakon što je M.Badovinac osvojio poen. Osetilo se u tim momentima zadovoljstvo kod igrača Beograda i preterana opuštenost, što je rezultovalo približavanju Spartanaca na 11:9.

Na bacanje za domaćine ulazi V.Aranđelović koji je umirio napad Beograda, dok je N.Vučević zamenio N.Badovinca, ali nije uspeo da zadrži vodstvo.U sedmoj izmeni Spartanci ponovo stižu u vodstvo udarcima M.Živanovića i V.Aranđelovića.U poslednjem napadu J.Ceballos stiže na prvu bazu posle dva auta što je bilo sve za deveti napad i novi poraz Beograda u ovogodišnjoj ligi Srbije.

Sledeća utakmica je već sutra protiv Gradnulice sa kojom Beograd treba da odigra dve zaostale utakmice.

Last modified on Tuesday, 14 September 2010 22:22
Login to post comments