Četiri sata bejzbola Featured

Rate this item
(0 votes)
05 Sep 10
Written by Read 2175 times
Published in Informacije

Posle poraza od Spartanaca prethodnog dana, igrači Beograda teško su stigli do pobede nad Gradnulicom 23:13 nakon četiri sata igre.

Trener N.Vučević ponovo nije mogao da računa na M.Zonića i J.Boškovića pa je na brdu počeo mladi M.Živkom, kojemu je ovo bio debi u domaćoj ligi.Odmah u prvoj izmeni odbrana domaćina pravi nekoliko vezanih grešaka i gosti iz Zrenjanina lako stižu do vodstva. Vec u trećoj izmeni Gradnulica je imala prednost od 9:2 posle nekoliko vezanih grešaka odbrane Beograda. Mladi M.Živkov pogađao je stike zonu ali nije imao podršku svoje odbrane.

Ulaskom N.Vučevića, koji je zamenio neiskusnog N.Dobrijević, odbrana je dobila na sigurnosti a posle dve šetenje u četvrtoj izmeni M.Živkova menja A.Zonić koji unosi živost u odbranu Beograda.Napad domaćina posako stiže vodstvo Zrenjaninaca i preokreće rezultat.

Već u šestoj izmeni Beograd juri 10 razlike ali posle nesmotrene akcije N.Vučević, gosti na kući izbacuju A.Zonića. Umesto N.Milankova za Gradnulicu nastavalj N.Saravolac ali napad Beograda vrši pritisak. POsle dobro izbacanih 3 izmena i dve šetnje u sedmoj izmeni na brdo dolazi N.Vučević koji dozvoljava godtima tri poena ali napad Beograda stiže do 23:13 čime je utakmica bila završena u osmoj izmeni.

Sledeću utakmicu Beograd igra protiv istog rivala ali oslabljen za nekoliko prvotimaca koji idu na kadetski turnir u Rovigo, Italija.
Last modified on Thursday, 30 September 2010 17:01
Login to post comments