Nikako do pobede Featured

Rate this item
(0 votes)
31 Oct 10
Written by Read 1523 times
Published in Informacije

Ni na gostovanju u Novom Sadu, Beograd'96, nije uspeo da stigne do nove pobede u PONY Ligi. Sa dva vezana poraza Beograd'96 je obezbedio treće mesto na finalnom turniru lige i samo teoretski može stići do drugog mesta.

Iako su dobro počeli prvu utakmicu i poveli u drugoj izmeni sa 3:1 do tada solidan Marko Živkov domaćinu da šetanjama vezanih udarcima stignu do nerešenog rezultata. U četvrtoj izmeni gosti iz Beograda stižu do vodstva (6:3) posle pada koncentracije bacača Novog Sada Strahinje Stajića. U sledećem napadu domaćini brzo izlaze iz faze napada i bilo je već viđeno da će Beograd ubeležiti četvrtu pobedu. Brza tri auta u napadu odvela su beograđane u poslednju odbranu na utakmici. Živkov stiže do dva auta odmah na početku izmene, ali šetnja i greška omogućava domaćinu da stignu do šanse da produže utakmicu. Posle dabla A.Milića rezultat je 6:4 a posle "wild pitcha" domaćin stiže do samo poena razlike. Loša poslednja izmena nastavlja se sa tri vezane šetnje, čime novosađdani stižu do 7:6 i pobede na ovoj utakmici.

Za razliku od prve utakmice, u drugoj, domaćini su poveli odmah sa 3:0 posle dve šetnje i udarca A. Milića. Gosti stižu do poena u svom drugom napadu kada je bacač Novg Sada, Aleksandar Milić prošetao Đ.Petrovića koji je krađama baza stigao do poena.Već sledeći napad rezultat je 6:1, jer posle početnog SO bacač Beograda Marko Badovinac dozvoljava dabl Strahinji Stajiću i dve šetnje.Posle čudnog faulbola Peđa Stanojev udara dabl u centarfild.

Ponovnu neizvesnu završnicu najavio je Marko Badovinac sa dablom za dva poena (6:3) u trećoj izmeni, a brzim izlaskom iz odbrane kraj utakmice ponovo postaje zanimljiv.Do nereešenog rezultata (6:6) Beorgad je ponovo stigao posle dabla Marka Badovinca koji je tako omogućio svom timu da produži utakmicu. Lak aut na početku napada novosađana nagovestio je da će gosti stići do prilike da pobede, ali posle udarca Milića, ispuštenog SO nad Stanojevom i šetnje Lujića, domaćin stiže do punih baza i samo 30metara do pobede. Skviz bantom Dobrijevića koji prolazi Badovincu ispod rukavice Milić osvaja poen za pobedu.

Beograd će već u ponedeljak igrati nove dve utakmice protiv Gradnulice na ADi i pokušati da nanese prvi poraz Zrenjanincima u ovogodišnjoj PONY LIgi.

Last modified on Sunday, 31 October 2010 21:16
Login to post comments