Pala Voša na promociji novih dresova Featured

Rate this item
(0 votes)
24 Apr 11
Written by Read 2528 times
Published in Informacije

Odigrana je i odložena utakmica interlige protiv Vojvodine.Beograd’96 pobedio je 22:13 u utakmici u kojoj je šampion Srbije promovisao nove dresove.

Očekivala se zanimljiva utakmica, ali već na početku je bilo jasno da će se utakmica odužiti.Vodstvo od 5:2 za Beograd u prvoj izmeni došlo je posle četiri šetnje bacača Vojovine, Marka Perišića, dok je Vojvodina sa dva vezana „walka“ i udarca stigla do svoja dva poena.Bacač  Beograda Josip Seke nakon dva brza auta ponovo ima problema sa kontrolom i dozvoljava Vojvodini da se približi na 7:3 u drugoj izmeni.

Beograd'96 ponovo je počeo sa "mešanom" ekipom, pa je pored Sekea koji je počeo utakmicu na kečingu počeo Marko Badovinac koji je zamenio brata koji je zbog povrede ostao na klupi.Aleksandar Zonić zauzeo je svoje standardno mesto na prvoj bazi, Golubić druga, Ceballos na šortstopu, dok je Bogdanović igrao na trećoj. Autfild je počeo sa Milanom Zonićem u centru, Markom Ivkovićem u levom i Boškovićem u desnom.

Nova promena rezultata dolazi u trećoj izmeni kada Beograd vodi sa 9:5, a jedina izmena koja je bila sa „nulom“ je četvrta, kada su obe ekipe brzo izašle iz odbrana i nisu dozvolile poene.

Trener Vučević menja Josipa Sekea (4IP, 2SO, 7BB,5H) a na brdo staje Aleksandar Milić (2IP, 1SO,2BB, 3H) koji u dve izmene dozvoljava tri poena  (14:8).

Nova promena na brdu desila se u šestoj izmeni kada je trener Novosađana zamenio Perišića (5IP, 1SO, 16BB, 5H), a novi bacač je Ivan Šijačić (4IP, 4SO,6BB,3H), dok je za Beograd u sedmoj izmeni  ušao Slobodan Bogdanović. Dosta izmena je napravio trener šampiona tako da su šansu na brdu dobili u osmoj izmeni Jovan Bošković i Marko Badovinac u devetoj.

Kada su svi pomislili da će utakmica završiti u sedmoj izmeni pri rezltatu 19:8 i na dva auta Vojvodina uz pomoć autfilda Beograda stiže do 19:11, što je produžilo utakmicu još dve izmene.

Na kraju 22:13 za Beograd’96 pred gostovanje u Karlovcu koje će pokazati pravu snagu našeg šampiona.

Novi dresovi su tako promovisani pobedom, a ovom prilikom zahvaljujemo se Kevinu Chavezu i Aleksandru Zoniću koji su klubu omogućili kupovinu dve graniture novih dresova.Očekuje se i dolazak plave garniture krajem maja.

Last modified on Sunday, 24 April 2011 21:29
Login to post comments