Na letnji raspust sa dve pobede Featured

Rate this item
(0 votes)
26 Jun 11
Written by Read 2879 times
Published in Informacije

Beograd 96 je u poslednje dve utakmice ligaškog dela prvenstva ostvario dve pobede i time završio na prvom mestu pred septembraski plejof.

U subotu je u Zrenjaninu savladana domaća Gradnulica, dok su u nedelju na Adi Ciganliji pale i zemunske Vojvode.

U subotnjem meču je Beograd posle 4 godine ponovo gostovao na terenu Gradnulice. Zrenjaninski tim je u međuvremenu prilično napredovao ali je utakmica bila veoma nekvalitetna i završila se rukometaškim rezultatom (27-15) ponajviše zahvaljujući očajnom pitchingu obe ekipe.

Beograd 96 je ipak ulaskom Vučevića na brdo u poslednjoj izmeni uspeo da odbrani 12 razlike u osmoj izmeni i time završi meč koji je pretio da uđe i u peti sat. Mladi domaći tim se prilično solidno držao u većem delu meča a Beograd je sa kombinovanom postavom i nekoliko kadeta ipak uspeo da ostvari pobedu.

Za Beograd su bacali Milić, Nikola Badovinac i Vučević.

Beograd je imao 10  hitova a najbolji su bili Aleksandar Zonić (4-6) i Cvojović (3-6).

 

U nedeljnom meču u Beogradu je viđen veoma interesantan meč , Beograd je savladao Vojvode sa 5:4 u meču sa veoma solidnim pitchingom startera obe ekipe (Stajić/Berec).

U meču u kome su se poeni veoma teško postizali Vojvode su uspele da sastave solidnu ekipu koja je u prvom delu meča bila bolji rival. Samo zahvaljujući lošem trčanju po bazama domaći tim (Vojvode) nije postigao više poena u prve tri izmene kada je vodio sa 1:0.Meč je odmicao i Beograd je ipak uspeo da dođe do 2:2 u petoj izmeni. Vojvode prave novi poen i odlaze na 3:2 u drugoj polovini meča, gde odbrane igraju veoma solidno tako da i dalje nema previše trkača na bazama. Beograd uspeva da dođe do 3:3 u šestoj izmeni i ulazi se u neizvesnu završnicu. Vojvode ne koriste svoje prilike da bi Beograd 2RBI singlom Milana Zonića konačno poveo i otišao na 5:3 početkom sedme izmene.

Vojvode u poslednjoj izmeni ponovo pritiskaju i smanjuju na 5:4 ali u situaciji sa trkačima na prvoj i trećoj bazi (2 outa) kečer Predrag Badovinac izbacuje na pokušaju krađe domaćeg igrača i završava utakmicu.

Beograd je završio sa 6 hitova (Vojvode 7)–,istakli su se Milan Zonić (2-4, GWRBI) .Pitcher Vojvoda Berec imao je 10K, dok je Stajić u 5IP 2SO i 4BB.

Last modified on Thursday, 07 July 2011 00:22
Login to post comments