Vojvode došetale do pobede Featured

Rate this item
(0 votes)
04 May 13
Written by Read 3699 times
Published in Informacije

U subotnjoj utakmici na Adi Ciganliji Beograd’96 je poražen od zemunskih Vojvoda sa 16:15 u nekvalitetnom meču, punom grešaka, „šetnji“ i lošeg udaranja.

Beograd je ponovo izašao na teren sa mlađom postavom bez četiri najiskusnija igrača, što je ostavilo posledicu na terenu.

Vojvode su kao domaćini počeli meč sa Kozjakom na mestu bacača a Beograd sa Boškovićem (kasnije Stajić, Seke i N. Badovinac)

Zemunci su u prve dve izmene iskoristili slab pičing i greške Beograda i sa par hitova su već vodili sa 5:0.U četvrtoj izmeni vođstvo Vojvoda raste na 8:0 i meč izgleda izgubljen.

Beograd’96 pravi greške u odbrani na dva auta tokom celog meča posle kojih prima 8 poena od 16 ukupno.

Ipak, Beograd  pokazuje jednu dobru osobinu koja ga krasi kroz celo postojanje, a to je da se ne predaje i vraća u meč i posle loše igre i vođstva protivnika.

U petoj  izmeni se konačno povezuju udarci i uz nekoliko grešaka Vojvoda, Beograd dolazi na 8:6.

Bacači Beograd su uglavnom očajni i jedina zajednička crta im je veliki broj šetnji osim nastupa Sekea koji ima nešto bolju kontrolu.

Vojvode strpljivim udaranjem održavaju prednost – 11:7 u šestoj izmeni, 15:10 u sedmoj i 16:12 u osmoj izmeni u pravom „rukometaškom“ obračunu u kome se ekipe utrkuju koja će više da greši u odbrani.

Šampion Srbije u poslednjem napadu pravi jak pritisak na domaćine i smanjuje na 16:15 i ima pune baze sa jednim autom. Kozjak na to odgovara sa 2 SO i utakmica zasluženo ide u ruke Vojvoda.

Beoegrad 96 je imao 12 hitova (Vojvode 10) a bacači su zajedno napravili 15 „šetnji“ i 2 HBP.

Za Vojvode je Kozjak završio veoma solidan meč sa 10 K, 5BB i 1 HBP.

Sledećeg vikenda Beograd’96 igra dve utakmice u gostima, tako da u subotu igra u Zrenjaninu a u nedelju u Novom Sadu.

Last modified on Monday, 06 May 2013 15:42
Login to post comments