Eksurzija u Mađarskoj Featured

Rate this item
(0 votes)
30 May 16
Written by Read 881 times
Published in Interliga
Dvomeč protiv Aerosa nije doneo nikakva iznenađenja, a Beograd’96 je lako zabeležio dve pobede. Zanimljivo je da su obe utakmice rešene već u prvoj izmeni.
Posle četiri sata vožnje do Erda, Beograd’96 započeo je utakmicu sa čak 14 poena u prvoj izmeni. Starter Aerosa, nije uspeo da napravi ni jedan aut u prvih devet udarača pa je trener Mađara bio primoran da promeni bacača.
Za naš tim počeo je Petar Milošević koji je zbog velike bodovne prednosti imao lakši posao (2IP, 5H, 5R, 4BB).
Zameni o ga je u trećoj izmeni Jovan Bošković, koji do kraja nije dozvolio Mađarima ni jedan poen, a Bošković je prvoj izmeni udario svoj drugi home run u sezoni. Na kraju 24-6 za Beograd’96 uz 11 hitova, dok su Aerosi imali osam udaraca. Ipak, ono što je presudilo je čak 14 BB bacača domaće ekipe i sedam grešaka odbrane.
Sličan scenario desio se i u rugoj utakmici, jer je naš šapion poveo sa 12-0 na startu prve izmene. Na brdu za Beograd bio je Strahinja Stajić, kojeg su zamenili Marko Badovinac i Bojan Ninić.
Uspeli su mađari da prprete u drugoj izmeni sa tri poena ali to je bilo sve od njihovog napada. Novi home run za Beograd’96 udario je Slobodan Bogdanović, a na kraju 22-3 za naš tim.
U hitovima bilo je 10-7 za našu ekipu dok su Mađari napravili čak 9 grešaka.
Sa ove dve pobede Beograd’96 nastavio je borbu za prva dva mesta u ligi i sa 5-4 ulazi u tri kola koja će igrati u Beogradu.
Naredni vikend Beograd je slobodan u interligi pa će igrati utakmicu Prve Lige Srbije protiv Vojvoda u subotu.
Last modified on Monday, 06 June 2016 15:46
Login to post comments