Pobeda za kraj Featured

Rate this item
(0 votes)
03 Jun 18
Written by Read 1455 times
Published in Interliga

Još uvek vladajući šampion Srbije, nije imao lak zadatak u drugoj utakmici interlige protiv Vojvodine. U zanimljivoj utakmici Beograd'96 je sa 11-6 uspe da stigne do sedme pobede i završi ligaški deo INTERLIGE sa skorom 7-1.

Izgledalo je da će biti lako u ovoj utakmici, jer je već posle prve izmene Beograd imao 4-0. Pitcher Beograda, Aleksandar Milić (6IP, 14SO, 1BB, 2HP), bio je čvrst sve do treće izmene kada Vojvodina uspeva da smanji rezultat na 4-1. Ipak krajem iste izmene rezultat je 6-2 posle singla Carslosa Garcie i dabla Aleksandra MIlića.

Četvrta izmena nije donela promeno rezultata, da bi Vojvodina u petoj odlično udarala i posle pet vezanih udaraca i malo lošije reakcije odbrane Beograda stigla do 6-5, a već u šestoj izjednačila rezultat.

Šampion Srbije u istoj izmeni dodaje gas i rezultat je 8-5 za Beograd'96. Milića menja Dušan Nakić, koji solidno odrađuje svoj deo posla, dok na drugoj strani A.Bereca menja Danijel Kozjak.Beograd krajem sedme veže dva udaraca, Milić singl i Marko Hatala triple i rezultat je 10-6. Do kraja Vojvodina je zapretila u osmoj kada je imala trkača na 3 bazi, dok je ekipa Beograda uspela da poveća rezultat na 11-6 krajem osme izmene.

Beograd je imao 12 udaraca, dok je Vojvodina imala 8.Najbolji u napadu Beograda bio je A. Milić (3-4, 1RBI, 2R).

Ovom utakmicom Beograd'96 je završio ligaški deo interlige, a od 11.06. naš tim očekuju kvalifikacije za Federation Cup u Blagoevgradu.

Login to post comments