2-0 za Beograd'96, još jedna pobeda do finala Featured

Rate this item
(1 Vote)
16 Sep 19
Written by Read 722 times
Published in Liga Srbije

Rezultat, 17-2, za Beograd’96  prvoj utakmici polufinala play offa Prve Lige Srbije, ne pokazuje pravo stanje stvari na terenu.

Zapretio je Novi Sad udarcem Đ.Tomića, ali starter Beograda A.MIlić, veže tri strikeouta izlazi iz izmene bez većih problema. Posle udarca J.Ceballosa i greške odbrane novosađana, Beograd’96 vodi sa 1-0.

Već u sledećm napadu beograđani udarcima A.Milića i A. Zonića dodaju još dva poena na svoj konto. Nova promena rezultata stiže u početku četvrte izmene, kada posle greške odbrane Beograda ulaze dva poena.

Nije dugo trajala radost novosađana, odlični S.Živić (4IP, 9K i 2BB) na brdu nije imao podršku odbrane koja greši, a posle dabla M. Badovinca rezultat je 6-2 za Beograd.

Za novosađane na brdo staje Đ.Tomić koji je u početku imao dobru kontrolu, ali ti vezana udarca napadača Beograda zbunjuju mladog bacača koji gubi kontrolu i sa pet šetnji i dva HP olakšava posao beograđanima koji krajem te pete izmene vode 14-2.

Za šampiona Srbije na brdo staje veteran A.Zonić, koji uz pomoć odbrane izlazi na kraj sa Novim Sadu i ostavlja ih na samo dva poena.

Tomić se nije oporavio od prethodne izmene pa sa dve šenje i udarcem Beograd puni baze, a trener Novog Sada na brdo stavlja U.Ćuluma koji ne uspeva da zaustavi beograđane koji sa tri poena završavaju utakmicu (mercy rule). Beograd je završio utakmicu sa 11 hitova, Novi Sad sa sedam. Starter Beograda, A.Milić izbacao je 4 izmene sa 5SO, 1HP bez šetnje.

Beograd’96, ovom pobedom, vodi sa 2-0 u seriji i sledeći vikend ima šanse da završi seriju i uđe u finale.

Last modified on Tuesday, 17 September 2019 21:02
Login to post comments