Sa dve pobede na prvom mestu Featured

Rate this item
(0 votes)
15 Jun 20
Written by Read 1095 times
Published in Liga Srbije

Beograd’96 ostvario je drugu pobedu u drugom kolu Prve lige Srbije. Iako je ekipa Vojvoda dugo pružala otpor, ipak je šampion Srbije uspeo da krajem šeste izmene napravi osetnu razliku.
Za Beograđane, na brdu je startovao Aleksandar Milić, dok je za goste na ovoj utakmici startovao Kubanac, Sandro Corella.
U prve dve izmene nije bilo promene rezultata, a Vojvode u trećem napadu posle četiri šetnje i filders choica-a, dolaze do vođstva od 2-0. Sledeći napad Beograda donosi izjednačenje, greška odbrane Vojvoda na udarac Darko Lovića, pogođen Marko Hatala, ulaze na udarac Danila Cvijovića.


Ponovo je posle dve greške gostiju, Beograd’96 osvojio poen krajem četvrte izmene i poveo sa 3-2.
Početkom pete izmene na brdo staje Marko Badovinac, koji ne dozvoljava da se promeni rezultat, dok napad posle udarca Vladana Jovanovića i SAC Fly-a A.Milića povećava vođstvo na 5-2.
Odluka je pala u šestoj izmeni kada napad Beograda dolazi do 9 poena. S.Corellu menja Strahinja Bošković, koji ima velike probleme na brdu, pa ga u istoj izmeni menja Danijel Kozjak.
Imale su Vojvode priliku da produže utkamicu u sedmoj izmeni, kada prave dva poena, ali samo za konačnih 14-4.
Beograd’96 je na utakmici imao sedam udaraca, dok su Vojvode imale sao dva. Osim udaraca, prevagnuo je i broj grešaka, Vojvode su imale 7, a Beograd’96 nije napravio nijednu grešku.
U drugoj utakmici, Novi Sad je bio bolji od Vojvodine (13:5).
Prvenstvo se nastavlja sledeće nedelje utakmicama Beograd’96 – Vojvodina i Novi Sad – Vojvode.

Login to post comments