Kiša skratila utakmicu, Beograd pobedio Featured

Rate this item
(0 votes)
22 Jun 20
Written by Read 1157 times
Published in Liga Srbije

Povratak Jovana Boškovića na brdo, prekid zbog kiše i nova pobeda Beograda su obeležili utakmicu protiv Vojvodine.

Beograd’96 je bio gost na ovoj utakmici. Već u prvom napadu, Marko Hatala, posle šetnje i udarca Vladana Jovanovića, stiže do poena.

Posle duge pauze, na brdo se vratio Jovan Bošković, koji je sa manjim problemima, sa dva strike outa, izašao iz izmene. Napad Beograda, u drugoj izmeni, stiže do dva nova poena: Bojan Ninić i Darko Lović, posle udarca Jose-a Ceballosa.

Vojvodina ne uspeva da stigne do baze na kraju druge izmene, dok Beograđani povećavaju vođstvo na 5-0 na sredini treće izmene.

Novosađani uspevaju da smanje na 5-1 na kraju treće izmene. Posle šetnje J. Ceballosa i tri vezana udarca (V. Jovanović, M.Badovinac, D. Todorović), rezultat je 7-1 za Beograd.

Početkom četvrte izmene J.Boškovića menja Marko Badovinac, ali napad Vojvodine nema rešenja ni za njega. Završila se šesta izmena kada počinje jaka kiša. Nakon pauze je odlučeno da nema uslova da se utakmica završi, pa je tako Beograd’96 stigao do treće pobede u ovoj sezoni.

Na svom povratku, Jovan Bošković je upisao pobedu sa 6SO, 1BB, 1HP, dozvolivši jedan poen i 4 udarca. Beograd’96 je imao 9 udaraca (J.Ceballos 2-3, D.Lović 2-3, V.Jovanović 2-3), dok su Novosađani završili sa 5 udaraca i 3 greške. Ekipa iz Beograda na ovoj utakmici nije napravila nijednu grešku.

U drugoj utakmici dana, Vojvode su posle produžetaka slavile protiv Novog Sada sa 7-5 (5-5 na kraju 9. izmene).

Prvenstvo se nastavlja sledećeg vikenda, kada se sastaju Beograd’96 - Novi Sad i Vojvodina – Vojvode .

 

Početkom četvrte izmene J.Boškovića, menja marko Badovinac, ali napad Vojvodine nema rešenja ni za njega. Završila se šesta izmena kada počinje jaka kiša, nakon pauze odlučeno je da nema uslova da se utakmica odigra pa je tako Beograd’96 stigao do treće pobede u ovaj sezoni.

Na svom povratku Jovan Bošković je upisao pobedu sa 6SO, 1BB, 1HP, dozvolivši jedan poen i 4 udarca. Beograd’96 je imao 9 udaraca (J.Ceballos 2-3, D.Lović 2-3, V.Jovanović 2-3), dok su novosađani završili sa 5 udaraca i 3 greške. Ekipa iz Beograda na ovoj utakmici nije napravila ni jednu grešku.

U drugoj utakmici dana, Vojvode su posle produžetaka slavile protiv Novog Sada sa 7-5 (5-5 na kraju 9. izmene).

Prvenstvo se nastavlja sledećeg vikenda, kada se sastaju Beograd’96 - Novi Sad i Vojvodina – Vojovde.

Last modified on Monday, 22 June 2020 11:45
Login to post comments