Print this page

Nokaut za finale Kupa! Featured

Rate this item
(0 votes)
18 Oct 09
Written by Read 1700 times
Published in Informacije

Beograd'96 je briljantnom igrom u subotnjem meču počistio zemunske Vojvode sa 13:3 i plasirao se u finale Kupa Srbije, gde će se sledeće subote sastati sa ekipom "Spartans".


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/beograd96/www/www/templates/ot_dergi/html/com_k2/default/item.php on line 299

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/beograd96/www/www/templates/ot_dergi/html/com_k2/default/item.php on line 301
Po lepom ali hladnom vremenu (10C*), Beograd 96 je odigrao jednu od najboljih utakmica sezone i učinio polufinalni duel prilično nezanimljivim u rezultatskom smislu.Za Beograd'96 je bacao mladi N.Badovinac, dok je za Vojvode počeo A.Berec. Zanimljivo je da je za Vojvode nastupio samo jedan moldavski igrač (A.Pereližni), koji je zakasnio na početak meča, mada je utisak da (na ovom meču) gostima ne bi pomoglo ni da je stigao na vreme.U prvoj izmeni Beograd ponovo loše počinje, kao i u sva tri meča polufinala prvenstva - mladi Badovinac ne nalazi strike zonu, Vojvode pune baze sa jednim autom, ali propuštaju priliku da povedu i od tog momenta na terenu je samo jedan tim, Beograd'96.Već u prvoj izmeni odličnim udaranjem svih igrača Beograd vodi sa 3:0, a u drugoj izmeni brzo dolazi i do 5:0. U tom momentu Vojvode vade A.Bereca koji ostavlja pune baze, ali D.Kozjak ne uspeva da popravi situaciju i Beograd novim udarcem odlazi na 8:0 čime praktično rešava meč.Odbrana Beograda igra skoro bez greške, N.Badovinac baca sve bolje i sa malo šetnji, a konačno i mlađi deo infilda pokazuje deo talenta tako da Vojvode ne uspevaju ništa da učine u napadu.

U kasnijem toku meča Beograd odlazi na 11:0, Zemunci smanuju na 11:2 ali ne uspevaju da izbegnu "kaš", na pune baze A.Pereližni udara loptu u vis za kraj meča i konačnih 13:3.Poslednju izmenu je bacao N.Vučević i pokazao zavidne close-erske sposobnosti!Beograd je imao 11 hitova i samo dva erora. Najbolji su bili P.Kukoleča (3-3,1BB, 2 RBI), M.Zonić (2-3, SAC, 3 RBI), N.Vučević (2-4, 1K) i P.Badovinac (3-3, 1BB).

 Utakmica finala zbog lošeg vremena odložena je sa subotu 24.10.2009. u 13h a protivnik Beogradu biće BK "Spartans" koji su sa 14-7 pobedili Gradnulicu.

Last modified on Thursday, 24 December 2009 18:35
Login to post comments