Print this page

Greškama bez finala Featured

Rate this item
(0 votes)
27 Sep 09
Written by Read 1296 times
Published in Informacije

Nakon dužeg vremena, branioc šampionske titule, Beograd'96 ostao je bez finala. U majstorici odigranoj u subotu Vojvode su stigle do druge pobede (20:8) i samim tim, finala protiv "Spartanaca".


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/beograd96/www/www/templates/ot_dergi/html/com_k2/default/item.php on line 299

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/beograd96/www/www/templates/ot_dergi/html/com_k2/default/item.php on line 301
Odbrana Beograda napravila je veliki broj grešaka u odbrani što je gostima omoćilo relativno laku pobedu, dok u napadu nije funkcionisalo kao prošle nedelje.

Ponovo je Beograd počeo sa J.Boškovićem na "brdu", ali kao i u prethodnoj utakmici već u prvoj izmeni zamenjen je, a na "brdo" je ponovo stao iskusni N.Vučević. Kao i u prvoj utakmici, poveli su Zemunci sa 3:1 u prvoj izmeni.Ponovo je posle 2 auta napravljena greška koja je Zemuncima omogućila da lako stignu do vodstva.

Napad Beograda slabo je odigrao (samo 5 hitova), protiv pojačanja Vojvoda I.Novaca.U drugoj izmeni Beograd stiže do 5:5 što se na kraju ispostavilo da je bio jedini momenat da Beograd povede.Mlada odbrana Beograda nikako da veže 3 auta i usvakoj izmneni posle 2 auta Beograđani greše i omogućavaju Vojvodama da u petoj izmeni stignu do 10:6 , a kasnije i do 11:8,da bi u sedmoj izmeni rezultat glasio 15:8, što je najavilo da će Vojvode u ovoj seriji izaći kao pobednici.Na kraju N.Vučevića na brdu menja N.Badovinac, koji je dozvolio dva poena.Na kraju rezultat je bio 20:9 uz čak 7 grešaka Beograda a samo jedne Vojvoda.Ovim porazom Beograd'96 će prodbati da "spasi" sezonu osvajanjem Kupa Srbija, a u polufinalu će se opet sastati sa Vojvodama.Kup Srbije bi po rasporedu trebao da se igra 17. i 18.10.2009.godine u Beogradu.

Last modified on Thursday, 24 December 2009 19:51
Login to post comments