Beograd 96 konačno kompletan – 2:0 sa Vojvodama! Featured

Rate this item
(0 votes)
02 May 10
Written by Read 2033 times
Published in Informacije

Posle 3 uzastopna poraza ( Vojvodina i dva puta Varaždin), Beograd'96 je konačno kompletirao tim i ovog vikenda odigrao dve utakmice Interlige protiv zemunskih Vojvoda, ubeleživši dve pobede – 14:7 i 9:8.

U subotnjem meču koji je obeležio veliki broj grešaka obe ekipe i sjajan pitching povratnika Karačona,  Beograd je ubedljivo savladao zemunski tim sa 14:7.

Počelo je loše za Beograd, posle teške greške u prvoj izmeni Vojvode brzo vode sa 2:0. Ipak, to je bilo i njihovo poslednje vođstvo. Nakon kombinacije hitova, grešaka i walk-ova Beograd'96 puni baze i novim udarcem stiže de velikih 5:2. Beograd do kraja utakmice održava prednost od 4 do najviše 8 poena (12:4). Svaki pokušaj Vojvoda da se vrate u meč je zaustavljen sjajnim bacanjem Karačona koji je utakmicu završio sa 18 SO!

Beograd 96 je dobro udarao skupivši 10 hitova (Vojvode 5), dok su obe ekipe imale veliki broj grešaka, u vrlo nekvalitetnoj utakmici u tom pogledu.

 

Nakon lake pobede u nedelju je igrana nova, mnogo kvalitetnija i neizvesnija utakmica.

Za Beograd počinje 15- ogodišnji Ivanović ali već u drugoj izmeni biva zamenjen zbog lošeg bacanja. Vojvode već tada vode sa 3:1 i ponovo bolje otvaraju utakmicu, da bi u  3.izmeni poveli I sa 4:1. Ipak, Beograd '96 se ponovo brzo vraća u istoj izmeni i sa 5 poena odlazi na 6:4. N.Vučević, koji je bacao kao mid-relief odlično baca i uz pomoć odbrane drži Vojvode dugo na 4 poena, dok Beograd u 7. izmeni dodaje još jedan za 7:4. I kada se očekivao miran kraj, Vojvode u 8. izmeni prave 4 poena Iiodlaze na sa 8:7. Beograd ne dozvoljava nove poene u 9.izmeni I ima poslednji napad za kraj, da bi mladi Badovinac na countu 3-2, sa 2 outa pri rezultatu 8:8 oštrim udarcem ka drugoj bazi Vojvoda iznudio grešku za walk-off pobedu.

Beograd je imao 7 hitova, kao i Vojvode, dok je Vučević bacanje završio sa 6K i 5BB.

 

Last modified on Sunday, 02 May 2010 21:10
Login to post comments