Dve pobede, predsednik u publici Featured

Rate this item
(0 votes)
06 Sep 09
Written by Read 973 times
Published in Informacije


Ligaški deo sezone, Beograd je završio sa dve pobede.U subotu je pala Gradnulica u dugometražnoj utakmici sa rezultatom 23-4, da bi u nedelju sa 16-6 vladajući šampion dobio Vojvodinu. U obe utakmice podršku sa tribina pružao je predsednik BK "Beograd'96" gospodin D.Bosiljčić. Nakon nedeljne utakmice izvučeni su parovi Kupa Srbije, a Beograd čeka pobednika utakmice Vojvode - Novi Sad.

Svoj prvoligaški "debi" u subotu protiv Gradnulice imali su S.Ivanović (P) i N.Otašević (CF) u utakmici na kojoj su za Beograd nastupali većinom kadeti Beograda'96.

Gosti iz Zrenjanina bez svog najboljeg pichera (N.Milankova) nisu pružili veći otpor mladoj ekipi Beograda što na kraju i govori rezultat od 23-4.Ipak ova utakmica nije pokazala u kakvoj je trenutnoj formi Beograd'96.Vojvodina je posle teškog poraza protiv "Spartanaca" odigrala solidnu utakmicu protiv još uvek vladajućeg šampiona.Beograd je ponovo posle početnog vodstva stao i dozvolio novosađdanima da se sa 7-2 približe na 7-5 ali napad Beograda predvođen odličnim P.Kukolečom stiže do 10 poena razlike u 7.izmeni čeme je utakmica završena.Za Beograd je na brdu počeo J.Bošković, dok je zatvorio, mladi, M.Badovinac.

Kroz dve nedelje Beograd očekuje poufinale play offa Srbije gde ga očekuje stari rival Vojvode.Polufinale se igra na dve pobede.

Last modified on Tuesday, 01 June 2010 20:15
Login to post comments