Strah od pobede Featured

Rate this item
(0 votes)
02 Nov 10
Written by Read 1819 times
Published in Informacije

Posle samo 24 sata od dvomeča sa Novim Sadom, Beograd'96 odigrao je dve utakmice protiv Gradnulice u kojima su oba tima zabeležila po pobedu.

Po prekrasnom vremenu na Adi CIganliji domaćin je loše počeo u prvoj utakmici i već u prvoj izmeni dozvolio je gostima da sa 3:0 povedu.Napad beograđana nije ništa specijalno ugrožavao goste iz Zrenjanina pa je u trećoj izmeni bilo nedostižnih 9:0.Bacač Beograda, Marko Živkov, samo na trenutke je pokazivao svoj kvalitet, ali veliki broj šetnji olakšavao je gostima da lako stižu na baze.

Da utakmicu nebi završio bez poena pobrinuo se bacač Gradnulice koji je sa tri vezane šetnje i "wild pichevima" dozvolio Beogradu da stigne do konačnih 9:3 i novog poraza. Jedini udarac za Beograd'96 na ovoj utakmici imao je Marko Badovinac koji je u prvoj izmeni spustio perfektan bant ka trećoj bazi.

Utakmica koja je izgledala baš kao druga utakmica u Zrenjaninu završena je pobedom Beograda (5:4) i prvim porazom zrenjaninaca ove godine. Druga utakmica počela je vodstvom Beorgada (3:0) u prvoj izmeni posle udarca Nemanje pavlovića i pet vezanih šetnji.Marko Badovinac solidno je odrađivao svoj deo posla sa brda, pa je dve izmene bacao bez poena, sa 4SO. Strah od pobede kao i prethodnog dana desio se u poslednjoj izmeni pa su gosti preokrenuli rezultat na 4:3 i ponovo stavili na muke domaćina.

Novonastala situacija bila je novi test za Beograd i vraćanje u utakmicu.Poslednji napad započeli su Đorđe Petrović i Marko Živkov koji su na šetnje stigli na bazu da bi Petrović posle "wild picha" izjednačio, a pobedu posle novog "wild picha" N.Vlajkova doneo stariji Živkov.

Ovim pobedom i porazom Beograd'96 završio je na trećem mestu PONY Lige i u polufinalu završnog turnira igraće sa ekipom iz Novog Sada.

 

 

Last modified on Tuesday, 02 November 2010 21:22
Login to post comments