Vojvodina pala na startu sezone Featured

Rate this item
(0 votes)
07 Apr 12
Written by Read 2215 times
Published in Informacije

Odličnim prvim napadom, Beograd’96, stekao je  veliku prednost za mirniji nastavak utakmice protiv Vojvodine. Pobeda šampiona do kraja utakmice nije dolazila u pitanje a konačnih 12:4, dalo je treneru Vučeviću početnu sliku o trenutnoj formi tima.

Utakmica je počela udarcem Jose Ceballosa, da bi do početnih 7:0, Beograd’96, došao udarcima, Marka i Predraga  Badovinca i Aleksandra Zonića.

Odbrana predvođena odličnim Nikolom Badovincem ( 6IP, 3K, 1BB, 3H)  u prvoj izmeni radila je besprekorno, ali problemi nastaju u drugom napadu Vojvodine kada domaćini na ovoj utakmici sa 3 udarca i greškom odbrane Beograda smanjuju rezultat na 7:3 i najavljuju neizvesnost.

Ipak posle te izmene odbrana šampiona se stabilizovala i do pete izmene dozvoljava samo devetorici udarača Novosađana da stignu na udaranje.Peti napad Beograda, donosi dva nova poena, udarcima Ceballosa i Marka Badovinca i posle greške odbrane ekipe iz Novog Sada.

Voša ponovo preti u sedmoj izmeni.Umesto Nikole Badovinca ulazi Josip Seke (3IP, 3K, 1BB, 2H), koji odmah dozvoljava udarac Dušanu Milovanoviću, ali sa dva naredna auta nagoveštava da će igrač Vojvodine ostati na prvoj bazi. Odličnim udarcem u „gap“ Ivan Cvetičanin šalje Milovanovića na kuću za promenu rezultata na 9:4.To je bilo sve od napada Novosađana jer do kraja utakmice nisu uspeli ozbiljnije da priprete odbrani Beograda.Ipak do promene rezultata dolazi posle još jednog dobrog napada šampiona.Pitcher Vojvodine, Ivan Šijačić, pogađa Dušana Ceranića, Danilo Cvijović udara svoj drugi hit na utakmici, a Ceballos i Bogdanović sa dva tripla postavljaju konačan rezultat 12:4 za Beograd.

Vredno pomena je da je u dresu Beograda debitovao Dušan Ceranić, koji je sa dva odlična hvatanja u levom delu autfilda onemogućio napad Vojvodine da učini nešto više.

Marko Badovinac imao je 3-4 sa dva dabla, dok je Ceballos imao takođe 3-4.

Beograd u nedelju igra novu utakmicu u kojoj su protivnik Vojvode, utakmica počinje u 14:30h.

Last modified on Saturday, 07 April 2012 22:12
Login to post comments