Perfektan vikend za Beograd'96 Featured

Rate this item
(0 votes)
06 May 12
Written by Read 1881 times
Published in Informacije


 

 

Posle subotnje drame u nedelju je, kako to često biva, viđen potpuno drugačiji meč. Umorni gosti nisu imali snage za dobar meč, naročito u odbrani, a upravo je odbrana Beograd bila spektakularna – 4 double play –a u prvih pet izmena i meč završen bez ijednog errora! Ako se ima u vidu da je mladi bacač Beograda Marko Badovinac u sedmoj izmeni imao samo 1K, to pokazuje kvalitet nastupa odbrane u kojoj je sjajno u Interligaškim mečevim debitovao mlađani Todorović na prvoj bazi. Aleksandar Zonić mu je oslobodio mesto da bi pomogao outfiledu gde se vratio i Milan Zonić.

Beograd je dobrim udaranjem skupljao poene protiv levorukog bacača vindije, Abramića i posle snažne šeste izmene u kojoj je sa 3:0 otišao na 9:0 pitanje pobednika je bilo rešeno.Beograd lepim klizanjem Cebalosa na kući uzima i 10. poena za kraj meča u sedmoj izmeni. Vučević je završio poslednjeg udarača u sedmoj izmeni za Beograd i uspeo da izađe bez poena sa punim bazama kada je Varaždinu propala poslednja nada za eventualni priključak.

Marko Badovinac bacao je 6 2/3 izmena završio je sa 1SO, 4BB, dok je Abramić za goste završio sa 3SO i 4BB.

Domaćin je ponovo dobro udarao i završio sa 10 hitova a gosti su stali na 4.Najbolji u napadu domaćina bili su Marko Ivković 3-4 (2RBI, 2R) , Jose Ceballos 2-4 (2R) i Nikola Vučević 2-4 (1RBI) i Milan Zonić 1-3 (2RBI).


Sledeće nedelje Beograd ide u goste Nadi iz Splita.

Last modified on Tuesday, 08 May 2012 10:25
Login to post comments