Od sjaja do drame Featured

Rate this item
(0 votes)
21 Apr 13
Written by Read 3398 times
Published in Informacije

Beograd’96 je proteklog vikenda odigrao novu utakmicu Prve Lige Srbije za seniore u kojoj je posle velike drame savladao Vojvodinu sa 13:12.

Šampion Srbije počinje snažno prvu  izmenu i posle niza hitova pravi ogromnih 10 poena na gostujućeg bacača Nikolu Ignjatovića. Odmah u sledećoj izmeni domaćin dodaje još dva poena i prednost raste na 12:0.

Ipak, Vojvođani se ne predaju – smanjuju na 12:3 u trećoj izmeni i odmah u četvrtoj izmeni na 12:6!

Beograd potpuno staje sa udaranjem na novog bacača gostiju Đorđevića koji sporim pitchingom razbija tajming svih udarača.

Vojvodina u novom naletu u osmoj izmeni. dolazi na 12:11 i u poslednju izmenu se ulazi sa neizvesnim rezultatom a na vidiku je i najveći preokret svih vremena u srpskom bejzbolu!

Beograd’96 igra utakmicu bez najiskusnijih igrača Vučevića, A.Zonića i M.Zonića i to očigledno ostavlja posledicu na ovom meču.

U poslednjoj izmeni Vojvodina uspeva da izjednači na 12:12 posle jedne greške domaćih i ulazi se u produžetke!

Ipak, Beograd pokazuje čvrstinu i posle uspešne odbrane u gornjem delu desete izmene uspeva da osvoji odlučujući poen posle udarca Peđe Badovinca sa igračem na 2. bazi za walk of pobedu.

Vojvodina je bolje udarala na meču  (11H) ali je skupo platila očajan početak meča, dok je Beograd sa 9 hitova izborio četvrtu pobedu u sezoni i sa skorom 4-0 vodi u Prvenstvu Srbije.

Narednog vikenda je pauza u Prvenstvu Srbije za seniore zato što seniorska reprezentacija gostuje na revijalnom turniru u Bugarskoj povodom obeležavanja 25 godina tamošnjeg bejzbola.

Last modified on Thursday, 25 April 2013 09:01
Login to post comments