Novi poraz Beograda Featured

Rate this item
(0 votes)
31 May 14
Written by Read 2494 times
Published in Informacije
 
 
Beograd 96 nastavlja sa serijom loših utakmica.U  danasnjem mecu na Adi Ciganliji Beograd 96 – Vojvode 4:7.
Po idealnom vremenu za igru, Beograd 96 je ponovo pokazao slabosti u pitching-u i udaranju kao i u prethodna dva meča i zasluženo je poražen 3. put ove sezone.
Utakmicu je počeo Stajić i početak meča je pripao Beogradu. Iako se starter mučio sa kontrolom, imao je i znatan broj Strike Out-a i odličnu odbranu iza sebe. Beograd je udarcem Bogdanovića poveo sa 3:0 u 4. izmeni  čime je ostvario solidnu prednost. U svojim  napadima Vojvode ne koriste odlične prilike u dva navrata, tj. Beograd pravi dva važna double play i drži goste bez bodova u prom delu meča.
U 6. izmeni, Beograd ne koristi trkača na 3. bazi bez outa pri rezultatu 3:0, i od tog momenta kola kreću nizbrdo. Starter Stajić izlazi a mladi Crvenkov se dobro snalazi samo u 6. izmeni. Već u nastavku, Vojvode svojim prvim hitom u 7.izmeni (!), počinju seriju udaraca i walk-ova, i stižu na 3:3. Beograd staje u napadu, Kozjak dobro baca i udarači su uglavnom van ritma. Vojvode u 8. izmeni prave novu seriju od 3 poena i odlaze na 6:3, što se pokazuje presudnim za ovaj meč.
Badovinac menja Crvenkova, ali je već kasno za preokret. U poslednjem napadu oba tima uzimaju po poen i Zemunci dobijaju meč – 7:4.
Bacači Beograda su ponovo bili ispod nivoa. Iako je Stajić imao 8 K, dodao je i 8 BB u samo 5. izmena. Crvenkov i Badovinac su zajedno imali još 4 BB i 2 HBP i time je gostima poklonjeno 14 baza.
Napad je zabeležio 10 hitova ali je polovina bila u blup-singlovima i driblerima, i potpuno nepovezana, za razliku od gostiju koji su svojih 5 hitova vezali u 2 ključne izmene.
Kozjak je bio veoma dobar sa 10 K i samo 2 BB.
Beograd 96 je odigrao veoma solidnu odbranu i to je bio najbolji deo tima ali je od 3 E, jedan bio posebno težak u seriji gostiju u 8. izmeni.

Naš tim  sutra igra meč protiv Novog Sada od 15h, na Adi Ciganliji.

Last modified on Tuesday, 17 June 2014 10:15
Login to post comments