Finale PONY Lige Featured

Rate this item
(0 votes)
12 Nov 10
Written by Read 2048 times
Published in PONY

Naredne subote završava se PONY Liga Srbije finalnim turnirom u Beogradu. Ta turniru će učestvovati tri ekipe, Gradnulica, Beograd’96 i Novi Sad, koje će odlučivati o pobedniku.Na  žalost zbog problema sa igračkim kadrom ekipa iz Čačka nije u mogućnosti da dođe na turnir.

Sistem takmičenja je iz tog razloga izmenjen tako da će polufinale igrati Beograd’96 proti Novog Sada u prvom meču subotnjeg programa, da bi poraženi igrao sledeću utakmicu sa ekipom iz Zrenjanina.Gradnulica je, zbog osvojenog prvog mesta u ligaškom delu, zagarantovano mesto finalu u kojem će igrati sa pobednikom prvog meča. Utakmice se igraju u 10:00h, 12:00h i 14:00h kada se igra finalna utakmica.

Favorit na turniru je ekipa Gradnulice koja je tokom lige dozvolila samo jedan poraz dok je u ostalim utakmicama relativno lako dolazila do pobeda. Većina igrača koji igraju za klub iz Zrenjanina nastupala su i u 1.Ligi Srbije tako da sa dosta iskustva dolaze na finalni turnir. Glavni aduti su Nenad Milankov, koji je do sada dobi sve utakmice sa brda, dok napad predvode Aca Grubić, Marijan Kovačev i Bojan Grujić.

Novi Sad je tokom sezone imao dosta tumbanja u ekipi pa je ostalo samo nekoliko  prvotimaca koji su počeli sezonu. Prvi bacač novosađana u ovo trenutku je mladi Strahinja Stajić, a podršku u napadu trebali da mu omoguće Aleksandar Milić i Peđa Stanojev. Utakmica sa Beogradom biće veliki test za ekipu iz Novog Sada.

Da bi odbranili titulu osvojenu na prošlogodišnjem turniru PONY Lige, Beograd’96 moraće odigrati svoje dve najbolje utakmice u sezoni. Dosta oscilacija tokom sezone pokazalo je da ova ekipa može pobedi svakog ali isto tako i da izgubi od svakog.Najviše nade ekipa polaže u Marka Badovinca, koji na žalost ima slabu pomoć od ostalih saigrača. Da bi pobedili Novi Sad u polufinalu Beograd će morati da udara mnogo bolje nego u toku sezone.

RASPORED:

10:00h Novi Sad - Beograd'96

12:00h Poraženi G1 - Gradnulica

FINALE

14:00h Gradnulica - Pobednik G1 

Last modified on Friday, 12 November 2010 17:46
Login to post comments