Podela plena Featured

Rate this item
(0 votes)
13 May 10
Written by Read 2240 times
Published in Informacije

Beograd 96 je zabeležio  polovičan učinak proteklog vikenda na Adi Ciganliji. U subotnjem meču  pobedio je sa 7:2, dok je u nedeljnom meču  poražen sa 9:4.

U prvom meču Beograd 96 je u tvrdoj utakmici uspeo da u 7-oj izmeni prelomi meč kada je posle jedne greške Zagreba sa 5:2 otišao na 7:2,što je  bila nedostižna prednost za goste.N.Karačon je bacao veoma dobro svih 9 izmena i zabeležio je 10 K,uz sjajnu odbranu koja je utakmicu završila bez ijedne greške!.Beograd je utakmicu završio sa 9 hitova, dok je Zagreb udario  4.

Ipak, u nedeljnoj utakmici, oslabljeni Zagreb je napravio brejk pobedivši sa 9:4. Beograd je vodio u 7-oj izmeni sa 4:3, kada je ispustio prednost i dozvolio gostima da naprave 4 poena.

Za Beograd 96 je 7 izmena dobro bacao mladi Nikola Badovinac ali je zakazala odbrana kao i udaranje u trenucima kada je trebalo osvojiti poen. Utakmicu je obeležilo i veoma loše suđenje u polju koje je oštetilo oba tima. Utakmica je igrana u veoma sporom ritmu i činilo se da joj nema kraja a u jednom trenutku je bila prekinuta i zbog kiše.

Beograd je utakmicu završio sa 7 hitova , a Zagreb sa 7.

 

Sledećeg vikenda Beograd dočekuje Olimpiju iz Karlovca.

Last modified on Thursday, 13 May 2010 17:25
Login to post comments