Lak posao šampiona Featured

Rate this item
(0 votes)
12 Apr 15
Written by Read 1374 times
Published in Informacije
Zanimljivo je bilo kako će šampion Srbije odigrati utakmicu protiv “večitog rivala” Vojvoda posle teškog poraza u prvom kolu od Vojvodine.
Beograd je na brdu počeo sa Aleksandrom Milićem dok su Zemunci tradicionalno počeli sa Danijelom Kozjakom.
Prvu odbranu Milić završava sa dva strikeouta, da bi napad Beograda posle udarca Ceballosa i oštrih kotakta Cvijovića i Milića stigli do vodstva 4-0.
Posle štetnje Kozjaka, šampion okreće double play i sa jednim strikeoutom završava drugu odbranu.
Čak četiri vezana udarca, Cvijovića, Badovinca, Milića i Bogdanovića, donelo je novih tri poena na konto Beograda.
Ni u trećoj izmeni Vojvode ne uspevaju da stignu do baze.Ali Beograd ne pospustaje sa novih sedam poena povećava vodstvo (14-0), posle šest udaraca u izmeni.
Na brdu za Beograd u četvrtoj staje Dunja Mostarac, koja sa dva strikeouta izlazi lako iz izmene ponovo ne dozvolivši Vojvodama da stignu do baze.
Nova dva poena stigla su u četvroj izmeni kada Milić, posle greške Vojvoda I udarca Bogdanovića  (3-4, 3RBI) stiže do 16-0.
Utakmicu za Beograd završava Strahinja Stajić, koji ne dozvoljava Zemuncima da osvoje poen.
Beograd je na kraju završio utakmicu sa 14 udaraca dok Vojvode nisu imale ni jedan.Pitcheri Beograda, za razliku od utakmice sa Vojvodinom, imali su odličnu kontrolu (7SO,3BB).
Sledeći vikend nastavlja se prvenstvo, a počinju i pripreme reprezentacije koja putuje u Bugarsku na Balkanski bejzbol Kup.
Od igrača Beograd’96 pozvani su:Slobodan Bogdanović, Aleksandar Milić, Dušan Nakić, Bojan Ninić, Marko Badovinac, Dušan Todorović, Danilo Cvijović i Strahinja Stajić.
Last modified on Sunday, 26 April 2015 20:44
Login to post comments