Bez udarca za goste Featured

Rate this item
(0 votes)
03 May 11
Written by Read 2276 times
Published in Informacije

Poslednjeg dana raspusta Beograd’96 odigrao je utakmicu protiv Angels-a iz Čačka na terenu na Adi Ciganliji i sa dve pobede približio se vodećim ekipama PONY Lige Srbije.

Iako je deo terena bio pod vodom prvotimci Beograda i „Čika“ Mirko omogućili su da teren bude osposobljen za dve utakmice.

Početak prve utakmice obeležio je veliki broj „šetnji“ napadača ekipe iz Čačka i nemoć Marka Živkova koji je imao problema sa kontrolom.Vodstvo u prvom napadu za Čačane iznosilo je 2:0 ali sličan scenario desio se i u prvom napadu Beograda.Bez udarca uz čak 5 walk-ova i 2 HP, domaćin sa 5:2 završava prvu izmenu.

Samo osam zamaha na celoj utamici „Anđelima“ nije doneo razlog za slavlje jer je posle dva udarca napadača Beograda u drugoj izmeni povećava vodstvo na 9:3, da bi krajnji rezultal od 14:3 bio posledica nekoliko šetnji i nova dva udarca.

Marko Živkov završava utakmicu sa čak osam šetnji, sedam stikeout-a i 3 pogođena udarača,naspram deset šetnji bacača Angels-a.

Trener Beograda u drugoj utakmici pokušao je da isproba, mlađeg Živkova, ali sa čak šest vezanih šetnji i tri poena usledila je izmena a na brdo staje Marko Badovinac.

Početno vodstvo i nekoliko loših procena napadača Beograda omogućilo je gostima iz Čačka da opuštenije uđu u drugu izmenu.Ipak, Badovinac sa šest vezanih strikeout-a lako izlazi iz izmena, dok napad sa četiri udarca i nekoliko grešaka gostiju prelazi u vodstvo (11:3).

Bacač Beograda sa nova tri SO završava četvrtu izmenu i utakmicu završava sa izbacivši sve udarače u četiri izmene na strikeout (12), 1BB i 1HP, ne dozvolivši Čačanima ni jedan udarac.

Last modified on Tuesday, 03 May 2011 21:51
Login to post comments